Hoi! Welkom op het nieuwe Scholieren.com. Stap voor stap gaan wij onze nieuwe look overal doorvoeren. We doen ons stinkende best om alle functies te laten werken, maar het kan zijn dat dat nog niet overal lukt. Zie je een fout, kun je iets niet vinden, of wil je een complimentje geven? Stuur ons dan een appje op 06-12464251

Geflasht! Zo herken je nepwebwinkels

Door Luca

We kopen steeds meer online, zeker rond de feestdagen. Maar helaas schieten in die periode nepwebwinkels als paddestoelen uit de grond. Lukt het jullie eigenlijk goed om zo'n neppe shop te herkennen? Luca vraagt het aan scholieren in Amsterdam en gaat op zoek naar tips, zodat jij je zuurverdiende centjes niet in een zwart gat stort. 

Wil je meer weten over hoe je veilige online kan winkelen? Check de tips op de website van de Politie

Gepubliceerd op 6 december 2018
ADVERTENTIE
Zo herken je fake webshops In december wordt er super veel online geshopt. Iedereen moet cadeautjes hebben en een nieuwe outfit voor alle feestjes. Oplichters weten dit ook, en daarom schieten neppe webwinkels als paddenstoelen uit de grond. Luca checkt of het scholieren lukt om deze neppe shops te herkennen en geeft jou tips zodat jij er niet in stinkt.

Meer tips van de Politie!